Bland selv slik.

Bland selv slik.

 

Der er måske flere, som har set mig drøne rundt på en Specialized på det seneste. Hvorfor nu det?

I år har vi jo selv været arkitekterne bag holdet. Så vi har haft næsten frie hænder til at sammensætte vores drømme cykel. Så team cyklerne er altså på ingen måde en out of the box løsning. Vi har sammensat dem helt fra bunden, så alt fra kuglelejer til størrelsen på bremseskiverne er, som vi mener er optimalt. Det kunne sagtens gøres lettere, men det er ikke vægten, som gør cyklen optimal.

Den mest opmærksomme vil også se, at vi har blandet udstyret på cyklerne, og at den enkelte rytter har sit eget setup. Vi er jo ikke alle ens så hvorfor skulle vores cykler være det. Udgangspunktet har hele tiden været, at den enkelte skulle bygge sin drømme bike. Det har for at sige det mildt, været møg besværligt og tager en krig at lave et sådan trick til et helt hold.

Hvorfor vi endnu ikke har de rigtige cykler klar? Det tager tid at samle alle de rigtige stumper. Da de fleste dele også ligger i den meget tunge ende af prisskalaen, har det ikke været lagervarer hos importørene. Det meste er dog landet og man vil inden længe kunne se vores bud på en race maskine “Grand cru”. Vi har desuden lavet aftale om, factory testning for visse produkter, så cyklerne vil til tider været udstyret med prototype udstyr. Det er for mit eget vedkommende et super spændende project. Jeg elsker udstyrs test.

Jeg kan godt afsløre at rammen bliver en Giant XTC advanced sl, se billed nedenfor.

Så tjek vores hjemmeside, hvor vi snarest vil uploade billeder af “the beast”!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *