Den gode fornemmelse.

SRAM-ligaen i Varde er traditionen tro en sjov fornøjelse. Det samme var tilfældet i år og jeg endte på en samlet 3 plads.

Casper saltoft, Johnni Junker og jeg dragede afsted til Jylland allerede fredag eftermiddag.

Grunden var, at vi gerne ville prøve ruten i god tid. Det er en rute, som kræver, at man kører aggressivt, og med høj fart igennem svingene. De meget få højdemeter gør, at man skal prøve at vinde tid i alle sving og accelerere hårdt mange gange. Det er alt sammen noget, som ikke passer mig særlig godt. Jeg elsker højdemeter, særligt når jeg er i form, og fortrækker at kunne køre med jævn fart.

 

Jeg viste derfor godt, at jeg skulle være virkelig skarp for at kunne slå Jonas og Klaus.

Problemet er bare, at jeg ikke er rigtig skarp fortiden. Jeg synes faktisk, at jeg får trænet meget, men kvaliteten må have været for dårlig. I hvert fald var mit løb i Silkeborg lidt af et ”wake up call”, og jeg besluttede at træne hårdt optil Varde løbet, i håb om at blive skarp inden DM. Det er også grunden til, at jeg kørte en ekstra omgang efter løbet var slut. Jeg behøver virkelig den træning, hvis jeg skal nå det.

 

Tilbage til løbet.

Jeg fik en ret dårlig start, og kunne ikke overhale DMK toget, så jeg besluttede at have is i maven og køre Klaus og Jonas ind senere. Det viste sig ”overraskende” at bliver meget svært. De to kører rigtig stærkt, særligt på en sådan rute.

Efter anden omgang fik jeg fart på cyklen og kunne sætte min engelske følgesvend. Jeg kunne ikke følge de to i front, men holdt tidstabet meget begrænset resten af løbet. Jonas køre et rigtig flot løb, og kan hente en træt Klaus Nielsen på den sidste omgang. Så tillykke til Jonas med sejren, det var meget fortjent.

 

Hvor er det så titlen kommer ind i billedet?

Jo det gør den fordi, jeg til trods for den hårde træning i ugen, havde perioder med den rigtige fornemmelse i benene. Det gav mig håb om fremgang i den kommende periode. Nu har jeg indtil den 15 Juli, til at grave dybt, så jeg kan blive klar til DM, og der SKAL graves dybt dybt dybt……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *