De unge smukke mennesker.

Jeg har efterhånden kørt Nordic24 5 gange og derfor havde jeg bestemt ingen intensioner om at skulle køre løbet igen. Misforstå mig ikke, det er et sjovt løb, men

det er også et løb, som kan sætte sine spor. Man gambler derfor noget med de vigtige løb ved at køre 24timers løbet.

Jeg har nogle gange været ude afstand til at gennemføre god træning i flere uger efter.

Dem som har fulgt med i mine seneste indlæg vil vide, at jeg virkelig har brug for noget ordentligt træning. Så jeg regnede bestemt ikke med, at skulle køre løbet.

Så da Mads Bødker ringede fredag og spurgte, om jeg ville køre løbet som en del af et 6 mands ungdomshold, var jeg lidt forbeholden.

Jeg ville virkelig gerne hjælpe Future drengene fra Holte Mtb. De havde fået et afbud i elvte time. Der var bare det, at DM ligger lige om hjørnet og det var jeg bestemt ikke villig til at ofre.

Så var der også det, at det var min første weekend hjemme med familien i næsten 18 mdr, så at skulle bruge den hele på løb, ville nok ikke blive vel modtaget. Til alt held var forespørgslen fra Future drengene blot, om jeg ville køre nogle omgange lørdag og søndag formiddag. Det var jo næsten en ønske situation, og jeg sagde derfor ja med det samme.

Future dengene er en gruppe af meget dygtige unge ryttere, som kan give de fleste voksne grå hår. Det var derfor en loppetjans, at hjælpe dem til en meget sikker sejr i 6 mandshold gruppen. Jeg var derfor meget stolt over dem, og da vi gik på podiet sammen og blev løkønsket af Kronprins Frederik var det en oplevelse, som jeg helt sikkert vil huske.

 

De havde nu selv klaret at vinde, selvom de kun var 5, men tror alligevel de var glade, da jeg tog de sidste 3 omgange. Det var en fornøjelse at køre med dem, og jeg synes, det var et af de bedste 24timers, jeg har kørt.

Nu er alt forberedelse indtil DM, og derfor bliver løbet i Næstved i weekenden også med trætte ben, men lad os nu se, jeg tror det går den rigtigt vej.

tak for lån af billed til Bo Skakke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *