Godt gammeldags kaput.

Godt gammeldags kaput.

Det er nok den mest rammende beskrivelse, der kan gives, på min præstation i søndagens Hillerød marathon. Det blev dog til endnu en 2. plads og det er faktisk helt fint med mig.

Løbet startede ellers rigtig godt og benene var helt ok. Efter kort tid styrtede Jonas P. og måtte udgå. Dette gjorde min chance for at vinde endnu større og faktisk var min eneste konkurrent min hold kammerat Michael Grønbech. Michael har vist storform på det sidste, så jeg satte fart på og ret hurtigt var vi kun os to tilbage i front. Samarbejdet fortsatte og først ved 60 km, hvor der er lidt mange bakker, efter Michaels smag, fik han problemer. Jeg valgte at fortsætte alene og det gik rigtig godt.

Så pludselig ved 80 km skete det på vej op af en bakke. Benene låste i kramper og jeg stod fuldstændig stille. De næste 8 km indtil depotet var jeg helt fra snøvsen og havde tåget syn, kvalme og en motorik, som om jeg lige havde drukket 5 øl (svarende til, at de fleste danskere havde drukket en kasse). Ved depotet på 88 km bællede jeg en masse vand og fortsatte. Skaden var sket og ved vor frue bjerg, kom Michael forbi. Han troede, jeg var punkteret, men da jeg havde forklaret mig, fik jeg lidt at drikke og et par trøstende ord med på vejen. Michael vandt og jeg blev 2 med Lars Eghoff på 3. pladsen.

 

Hvordan kunne det så gå så galt?

Ja fejlen var manglende væske. Efter en ulykke i 2006, hvor jeg fik en slem hjernerystelse, har jeg fået rod i min væskebalance. Jeg føler ikke tørst, først når det virkelig står galt til. Så når jeg først bliver tørstig er det for sent. Jeg skal derfor hele tiden tænke fremad og være på forkant. Det fik jeg bare ikke gjort denne dag.

Er jeg skuffet?

Nej faktisk var det sådan en situation, hvor man på en gang er så sød, hånd tam og helt igennem uduelig, at man kun kan grine af det. Michael kørte også et virkelig godt løb og fortjener helt sikkert sejren.

 

Så nu er det slut med cykling en tid. Jeg vil holde lidt pause og bruge tiden på et super lækkert projekt. Det kommer til at betyde, at jeg skal forlade noget rigtig godt, men jeg tror tiden er inde, man skal stoppe imens legen er god. Der vil I den kommende tid blive lækket mere om projektet fra hjemmesiden, så sørg for at følge med.

Lige nu kunne jeg godt bruge en kop kaffe under citron træet i Andalusien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *