Igen øverst.

Igen øverst.

I søndags blev der afholdt DCU-løb i Næstved, hvor jeg igen efter nogen tid kunne stå øverst på skamlen.

Jeg har i den seneste tid trænet rigtig hårdt, og selvom jeg ikke har følt mig frisk i snart 6 uger, har jeg følt, at det går den rigtige vej. Derfor var søndagens løb lidt et testløb, som skulle vise mig, hvordan det i virkeligheden står til. Jonas Pedersen var ikke til start, men med Klaus N. (Giant), Casper Saltoft og de unge løver fra U19 på startstregen, ville det ikke blive en let sejer.

 

Ruten.

Ruten var blevet helt ombygget siden sidste år, og i god tråd med sæsonens foregående løb, bliver der virkelig gjort noget ud af ruterne. De begynder faktisk at minde om løb syd for grænsen. Et af de springende punkter er nok, at arrangørerne er begyndt at lytte til rytternes ønsker, og at man i klubberne har en kæmpe kørelyst.

 

10.000 af 180graders sving efterfulgt af 1 million rødder, og så lige 25 gange op af den samme knold i skoven er ligesom ikke rigtig ”IN” mere. Flow, hop, træstammer, offcamper, burms og fart i cyklen er det nye sort. Så lad os endelig få mere af den slags ruter med en ”sjovhedsfaktor” i.

 

Løbet.

Da starten gik, var taktikken, at tage en stille start og så kører stærkt senere i løbet. Det viste sig dog hurtigt, at jeg ikke var ene om den taktik. Så efter en rolig start, kørte vi, en gruppe på 5 mand, afsted og sidst på 1 omgang kørte Klaus fra, men Casper fik faktisk hurtigt lukket det hul. Nu samlet igen kørte Casper i et behageligt tempo, og på en bakke satte jeg mig frem. Ret hurtigt fik jeg hul, og kunne stille og roligt få udbygge mit forspring. De 2 sidste omgange satte jeg tempoet lidt ned, så jeg ikke blev for slidt. Jeg tror, jeg er godt på vej inden det forstående DM i vejle.

Så slutteligt vil jeg sige tak til Næstved MTB for et godt arrangement.

tak for lån af billed. Bo skakke

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *