Livstegn og Slushcup på store hjul.

Livstegn og Slushcup på store hjul.

Nu er det ved at være meget længe siden,  jeg sidst har lagt noget op. Det er altså ikke fordi jeg er død, kun dødtræt. Jeg har, som de fleste andre danskere, været ramt af influenza og en forkølelse, som har varet i over 4 uger. Så jeg har faktisk været total udmattet og evig træt. Derfor har træningen også været virkelig rodet. Jeg har måtte opgive at træne udendørs. Man bliver for hurtig kold.

Så er det super heldigt, at være så privilegeret, at man kan låne en Cycleops hjemmetræner. Det er hometrainernes svar på en Ferrari. Den kan simulere ruter, er trådløs, super støjsvag og rigtig lækker i hvert fald, hvis man kan lide gaget stuff. Det har reddet min træning eller rettere det har været damage control for min nedaf gående formkurve. Min form er derfor nok ikke verdens bedste, men nok til at vinde dagens Slushcup afdeling.

 

Det var helt utroligt mudret og mit skifte til 29” var helt rigtigt. Den kommende sæson skal jeg jo køre på en Giant XTC advance sl 29”. Cyklerne er ikke helt landet endnu, desuden vil jeg ikke ødelægge den i de næste hårde måneder. Jeg har før kørt en cykel helt ned på to måneder. Den kommende tid består jo af rigelige mængder af træning og mudder. Så jeg har fået lov at ”låne” en cykel indtil min rigtige Giant kommer.

 

Tilbage til dagens afdeling, som var arrangeret af  Haretri og som altid var det en mudret men rigtig god rute. Jeg elsker særlig stykket, der er kendt som månelandskabet, det er helt unikt. Løbet blev på mange måder som sidst, bare at  jeg sad med lidt mere overskud end sidst. Det blev hurtigt til at parløb imellem Casper Saltoft og jeg. Casper har trænet virkelig hårdt på det sidste, så han sad og hang lidt, men vi blev enige om at bliver sammen. Denne gang ville vi køre om sejren, og på den stejle bakke kunne jeg tage sejren. Jeg har hen over jul og nytår tabt mig 2 kg og det kan godt mærkes på bakkerne. Nu bliver det spændende at se, hvem som tager den samlede sejr i Cuppen.

 

Ellers kan jeg kun sige at en 29” kører anderledes men hverken meget bedre eller dårligere end min 26”. De har bare hver deres fordele, i mudder er en 29” bare meget bedre. Nu er det kun anden gang jeg køre på den, så jeg skal nok vender tilbage med flere erfaringer senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *