Pinebænken del 2.

Pinebænken del 2.

Så blev det tid til den første sramliga. Ruten var den sædvanlige, krydret med lidt ekstra slidte nedkørsler. Min skadede skulder giver stadig problemer og jeg valgte derfor at køre kyllingelinien. Jeg tror ikke, det ville gavne den at stå på taget endnu engang. Det sure ved kyllingelinien er, at den tager længere tid, så man stiller sig dårligt ifht. at lave en god placering.

Nuvel med alle mine skavanker, blev starten skudt af. Jeg fik en dårlig start, men det var nok forventeligt med 100 km. maraton løb i benene. Stille og roligt fik jeg dog kørt mig frem som nr. 3 og endte også på denne placering. Jonas P vinder med Klaus Nielsen lige i hælene.

Det var et super arrangement, hvor Silkeborg igen havde lagt sig I selen. Der skal lyde et stort tak herfra.

 

Sramliga 2

Så blev det igen søndag, og anden afdeling af ligaen. Denne gang var det i Roskilde, og selvom jeg bor i nærheden, kører jeg sjældent på denne rute. Den består mest af sving og rødder, og er utrolig fysisk krævende. Hvad den har af rødder og sving har den til gengæld ikke af bakker. Det samlede antal højdemeter er ikke højt, så det er en god rute for en stærk og angribende rytter. Dette er jo ikke lige mine spidskompetencer, så jeg havde ikke de helt store forhåbninger om et topresultat. Til gengæld havde jeg ikke kørt et maraton løb dagen før, så jeg burde have gode ben. Det viste sig dog slet ikke at holde vand. Da starten gik, opdagede jeg, at mine ben stank! De var tunge og kunne slet ikke leve op til mine  ambitioner. Heldigvis blev de stille og roligt bedre og jeg kunne køre mig frem som nr. 2. Jeg ville da gerne have fanget Jonas P., men han var for hurtig i dag.

Klaus N. var for at bruge hans egne ord, røv og nøgler og små syg, så han valgte at trække stikket. Casper kørte et rigtig godt løb og blev 4. Michael Mølbæk er stadig plaget af sygdom, men han viste i dag store fremskridt og blev nr. 15

 

Min skulder driller stadig og formen er ikke hvad den har været, så jeg føler mig ikke ovenpå. Det bliver dejligt med lidt ro på med et etapeløb på Bornholm i den kommende uge. Bagefter skal jeg vist til at bygge op igen. Har haft lidt meget rod i træningen på det sidste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *