Slået men ej besejret.

Jeg måtte i dag aflevere min ellers så elskede trøje. Jonas Pedersen vandt et flot og fortjent DM og kunne iklæde sig den eftertragtede trøje.

 

Løbet blev en lang forfølgelse, hvor jeg desværre ikke magtede at holde trit med en velkørende Jonas P. Og jeg måtte tage til takke med sølvet ca. 1 min efter vinderen. Casper Saltoft gentog sidste års bedrift og fik endnu en bronze medalje.

 

Jeg kørte hele løbet med alt, hvad jeg havde, og da jeg kom i mål var det også i Rasmus Quaade stil, en tur på ryggen. Desværre var det bare ikke en super dag, og jeg havde slet ikke noget punch på bakkerne. Jeg måtte derfor prøve at holde et jævnt tempo og så bruge konditionen. Helt hvad der er gået galt, ved jeg ikke, men de sidste 6 ugers rigtig hård træning, har nok været for meget. Jeg har nok ville for meget, og Rom blev ikke bygget på en dag. Man vil jo gerne det hele og på den halve tid, så grundighed har ikke været vægtet højt.

Det har bare gået så godt med træningen den seneste tid. Jeg har kørt længerevarende 330Watts AT-intervaller, og når man vejer 56 kg, er det faktisk godkendt (5.9 watt/pr/kg). Det bedste har været, at jeg kunne nå at restituere fra dag til dag.

Så sker der bare det, at jeg tager en hvile periode op til DM og så vælter læsset. Konstant trætte ben og al power sivet ud af benene, som om 6 ugers træthed kommer på en gang. Det er da en elendig timing, og konklusionen må være hold aldrig aldrig aldrig en hvile periode.

 

Hvis det ikke var fordi et styrt på 4 omgang har givet mig en del skrammer, herunder et stort blåt knæ, der gør temmelig ondt lige pt. Skulle det lige passe, at jeg de næste 3 uger var flyvende nu, hvor der ingen løb er.

Sådan er cykelløb nu engang, succes og skuffelse går hånd i hånd.

 

Tillykke til Jonas herfra.

Et godt øjeblik fra foråret

En tanke om "Slået men ej besejret."

  1. Det er en virkelig behagelig, sund indstilling, du har. Har du et par tips til, hvordan man undgår at lade sig besejre af at blive slået?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *